عکاسی تبلیغاتی: معرفی 8 روش کاربردی

عکاسی تبلیغاتی: معرفی 8 روش کاربردی
زمان مطالعه: 4 دقیقه
0
(0)

تبلیغات و عکاسی تبلیغاتی پیش از شیوع اپیدمی کرونا،  شاید به این درجه از اهمیت امروزی نرسیده بود. پیش از این در مجله ها، در بیلبوردهای خیابانی، در شبکه های اجتماعی عکس های تبلیغاتی برای بسیاری از مخاطبین جنبه تزئینی داشت و میزان توجه و تاثیرگذاری پایین تر از این روزها بود.

اما پس از شیوع اپیدمی و رواج خریدهای اینترنتی مخاطب ناچار شد جوری با چند عکس تبلیغاتی ارتباط بگیرد که انگار کنار یکی از قفسه های فروشگاهای زنجیره ای ایستاده و کالای مورد نظرش را زیر و رو می کند.

تبلیغات تصویری

به طبع وظیفه عکاسان هم در این شرایط حساس تر شده است چرا که هنگام خریدهای اینترنتی، جزئیات بیشتری در تصویرها بایستی بگنجانند طوری که لایه ها و سمت های پنهان هر کالا پیدا باشد.

عکس های تبلیغاتی چه برای سایت های فروش محصول باشند چه برای برندسازی و جذب مخاطب، باید بسیار خلاقانه گرفته شوند و از واقعیت محصول جذاب تر به چشم بنشینند.

عکاسی تبلیغاتی برای عکاس چالش برانگیز است زیرا باید انواع پرسش های احتمالی مخاطب را حدالامکان با عکسی که می گیرد پاسخ دهد و محصول کارفرما را به موفقیت تجاری نزدیک تر کند. اگر علاقه مندید بیشتر از چم و خم کار عکاسان تبلیغاتی مطلع شوید با این نوشتار یلووال مدیا همراه باشید.

خاصیت بخشی عکس تبلیغاتی

یک عکس تبلیغاتی تمام عیار نیازمند هیچ کلمه و توضیحی نیست، خود عکس سخن ها می گوید در عین بی زبانی. این عکس های قدرتمند به برند شما هویت و معنا می بخشند و در نتیجه محصول شما در بازار رقابت متمایز از دیگر محصولات خواهد بود.

در پیچ و خم فضای عکس های تبلیغاتی

با توجه به نوع محصول بهتر آن است که عکس در فضایی گرفته شود که نگاه مخاطب به کالا جذب شود، بک گراند محصول بهتر است ساده و تک رنگ باشد، یا اگر قصد دارید از فضاهای مرتبط عکاسی کنید در صورتی که میزان نور کافی باشد، می توانید با باز کردن دیافراگم پس زمینه محصول را محو کنید و تمرکز عکس را روی محصول قرار دهید به این ترتیب هم فضاهای منفی را پر کرده اید هم پس زمینه ای با حال و هوای متفاوتی خواهید داشت.

تصاویر تبلیغاتی

عکاسی تبلیغاتی 360 درجه

متقاعد کردن مشتری هنگام خرید حضوری اصلا کار آسانی نیست و سختی این کار در خرید اینترنتی صد چندان می شود. پس اگر عکاسی از کالای مورد نظر برای سایت های فروش باشد بهتر است از تمامی زوایا عکس گرفته شود تا مخاطب شناخت دقیق تری نسبت به محصول پیدا کند. مثلا اگر از یک کیف دستی عکاسی می کنید بهتر است یکی از عکس ها در دست مدل گرفته شود تا مشتری متوجه شود که کیف مورد نظرش چقدر از یک دست بزرگتر یا کوچکتر است.

از هر طرف بچرخید

زاویه نگاه عکاس و دوربین نمایان کننده ی ویژگی های محصول می تواند باشد، به طور مثال زاویه چهل و پنج درجه ای رو به پایین عکس، شبیه ترین تصویر به نگاه ما از روی میز است، این قاب و ترکیب بندی به مخاطب این احساس را می دهد که کنار محصول است.

نکته مهم دیگری که در انتخاب زاویه دوربین مهم است برجسته سازی برند است، باید چیدمان عکس را طوری انتخاب کنید که برند کالا کامل مشخص باشد، بعضی از برندهای معروف تجاری در عکس های تبلیغاتی بیش از نمایش کامل محصول به وضوح نام برند اهمیت می دهند.

اهلی شدن به لطف خاطره ها

یک عکس تبلیغاتی قوی می تواند ذهن را به گذشته و یک خاطره ی خوب ببرد یا پلی بشود به کودکی مان و یا یادآور یک آرزو باشد. چنین عکسی موجب ارتباط عاطفی بین بیننده و عکس خواهد بود، بنابراین نام محصول بهتر در ذهن  می ماند و احتمال ترغیب مخاطب به خرید بیشتر خواهد بود.

رنگ های جان فزا در تبلیغات

 در دنیایی که روزانه هزاران عکس و آگهی و تبلیغ از پیش چشم های ما رد می شوند، به ذهن سپردن یک تصویر نیازمند این است که عکاس تبلیغاتی این هوشمندی و شم روانشناسانه را داشته باشد که با ایجاد نور درست و فضاسازی آرامش بخش و روانشناسی رنگ ها در عکس، احساس هایی مانند دوستی، عشق، صمیمیت و گرما را به مخاطب القا کند. به طور مثال تکرار رنگ سبز در تصاویر معنای زندگی، بالندگی و ثروت را به بیننده می رساند.

رنگ در تصاویر تبلیغاتی

قصه سازی در تصاویر تبلیغاتی

در صورتی که از یک محصول می خواهید عکاسی کنید با قرار دادن المان های دیگر به فضا در ذهن بیننده یک داستان بسازید و ایده ای برای سبک زندگی به مخاطب متبادر کنید. برای عکاسی از یک محصول لبنی مثل پنیر صبحانه استفاده از گردو و تکه های نان تست هم به محصول مرتبط است هم یادآور یک صبح پرنشاط می تواند باشد.

هنر ساده انگاری

عکس ها و تصاویر تبلیغاتی نباید پیچیده و وقت گیر باشند، لازم نیست بیننده را پای تصویر به حل معما و پیدا کردن معنا نگه دارد بهتر آن است عکس توانایی این را داشته باشد با سادگی در نگاه اول معنا و مفهوم مورد نظرش را به ذهن مخاطب منتقل کند.

عکاسی چه در شاخه ی هنر بگنجد چه در گروه مهارت و کسب و کار، دانشی که می طلبد با روزافزونی تکنولوژی و خلاقیت عکاسان انتهایی ندارد بنابراین شناخت چگونگی عکاسی تبلیغاتی از شما خواندن صدها مقاله و گرفتن هزاران عکس و دیدن میلیون ها تصویر می طلبد.

اسما سعدی

چقدر این پست مفید بود؟

برای امتیاز دادن به پست روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

0 دیدگاه